top of page

  ANEMONE DIVING és un centre i escola per a bussejar en els punts més emblemàtics de la Costa Brava (Palamós), per divertir-explorant els fons, flora i fauna d'aquesta meravellosa costa. I tot això d'una manera còmoda, segura i relaxada per a tu a les nostres fantàstiques instal·lacions.

 

  Per a aquesta comesa oferim immersions des de la nostra embarcació o des de platja. Busseig recreatiu, busseig tècnic, Immersió lleugera .... La nostra escola i els seus Instructors poden ensenyar-te des de zero o augmentar el teu nivell de busseig a través de cursos de les millors certificadores: SSI, PADI, FEDAS / CMAS.

 

  Som centre autoritzat MARES una de les millors marques de material de busseig del món, els quals busquen l'excel·lència en tota la seva gamma de productes i per això hem confiat els nostres materials a aquest fabricant.

 

  A més estem situats a menys de 100 metres del paratge natural de la platja de la Fosca, que ofereix als bussejador i acompanyants el millor entorn i serveis per a la seva estada.

       Open all Year

Bussegem tots els dies de l'any!!

Lloguer de material per al busseig

 Si no disposes o no et ve de gust anar transportant tot el teu material de busseig, et brindem l'opció de llogar amb nosaltres tots els teus accessoris per gaudir d'una immersió segura i divertida.

 

  Tot el nostre material està signat per MARES una dels millors fabricants de material de busseig del món.

bottom of page